Εμείς

Αξέχαστες Διαμονές
Kalamata Top Rooms
Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν άνετα στα διαμερίσματά μας και να μείνουν ευχάριστα έκπληκτοι από την επίσκεψή τους στην Καλαμάτα

Νίκος

Ιδιοκτήτης Kalamata Top Rooms

Γεια,

Ονομάζομαι Νίκο και είμαι Ελβετός – Έλληνας πολίτης, έχοντας ζήσει περίπου τη μισή μου ζωή σε κάθε χώρα και ένα μικρό αλλά σημαντικό μέρος στη Μάλτα.

Για πολλά χρόνια εργάζομαι ως μηχανικός έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτρονικών, έχοντας στο μυαλό μου πολύπλοκα έργα. Καθώς το μικρότερο από τα τρία παιδιά μου βγήκε από το σπίτι, η καρδιά μου έψαχνε για μια πιο συγκινητική δουλειά και το σώμα μου για ένα πιο ζεστό μέρος για να ζήσω.

Έτσι ήρθα στην Καλαμάτα και ξεχώρισα το Kalamata Top Rooms.
Πρώτα σαν χόμπι και καθώς συνειδητοποίησα ότι το να είμαι οικοδεσπότης είναι πράγματι το επάγγελμά μου, ξεκίνησα να φιλοξενώ άλλους οικοδεσπότες που χρειάζονταν τη βοήθειά μου.

Το Kalamata Top Rooms είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην προσφορά διαμερισμάτων μικρής διάρκειας ενοικίασης στην Καλαμάτα τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα και σε κορυφαία τοποθεσία.

Πάντα ανυπομονώ να γνωρίσω νέους ανθρώπους… θα χαιρόμουν αν κάποια στιγμή γνωρίσω και σας

Νίκος

Καλοδιατηρημένα διαμερίσματα
Κάθε διαμέρισμα λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται για να προσφέρει υπέροχη διαμονή στους επισκέπτες. Δείτε τις φωτογραφίες μας.
Ευελιξία στις κρατήσεις
Επιλέξτε ημερομηνίες και διαμέρισμα και κάντε την κράτησή σας. Χρειάζεται να αλλάξετε κάτι; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!
Ευχαριστημένοι επισκέπτες
Κοιτάξτε τις κριτικές μας και δείτε τι λένε οι πελάτες μας για μας. Φυσικά, θα χαιρόμασταν να ακούσουμε και την δική σας γνώμη.
100% ποσοστό απάντησης
Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, μη διστάσετε να ρωτήσετε. Χαιρόμαστε να βοηθάμε του επισκέπτες της περιοχής μας.

Διαμονή σε κορυφαίες τοποθεσίες με τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία

Το Kalamata Top Rooms είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην προσφορά βραχυπρόθεσμη μίσθωση διαμερισμάτων στην Καλαμάτα, τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα αλλά και σε κορυφαία θέση.
Το 2017 αρχίσαμε με το "Πάνω από τις στέγες της πόλης". Έχοντας ήδη κάνει πολλούς επισκέπτες ευτυχείς, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να καλωσορίσουμε και καινούργιους ... όπως ίσως και εσάς.

Νίκος και Έλενα
Έτοιμοι για περισσότερα;

Επιλέξτε διαμέρισμα

Η Kalamata Top Rooms είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην προσφορά διαμερισμάτων στην βραχυπρόθεσμη μίσθωση, τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα και σε κορυφαία θέση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επίσκεψή σας στην Καλαμάτα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ρωτήσετε μας και θα χαρούμε να σας διευκολύνουμε!

Ζήστε την Καλαμάτα

Ανακαλύψτε τις εκδηλώσεις, τις εμπειρίες και τις περιηγήσεις στην Καλαμάτα. Ανακαλύψτε χώρους και μάθετε νέα σχετικά με την πόλη του ήλιου και του πολιτισμού!