Εμείς

Αξέχαστες Διαμονές
Kalamata Top Rooms

Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν άνετα στα διαμερίσματά μας και να μείνουν ευχάριστα έκπληκτοι από την επίσκεψή τους στην Καλαμάτα

Έλενα & Νίκος

Ιδιοκτήτες Kalamata Top Rooms

Η Έλενα γεννήθηκε στη Γεωργία και φέρνει γνώση της κουλτούρας της Ανατολικής Ευρώπης, ενώ ο Νίκος που γεννήθηκε στην Ελβετία φέρνει στη σχέση την αντίστοιχη γνώση για την κεντρική Ευρώπη. Και οι δύο ήμαστε και Έλληνες και προτιμούμε να ζούμε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Καλαμάτα, μια πόλη με μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη φύση.

Αποστολή μας είναι να φιλοξενήσουμε επισκέπτες από όλο τον κόσμο και να τους κάνουμε να αισθάνονται άνετα. Είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι σε ένα υψηλό επίπεδο φιλοξενίας.

Καλοδιατηρημένα διαμερίσματα

Κάθε διαμέρισμα λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται για να προσφέρει υπέροχη διαμονή στους επισκέπτες. Δείτε τις φωτογραφίες μας.

Ευελιξία στις κρατήσεις

Επιλέξτε ημερομηνίες και διαμέρισμα και κάντε την κράτησή σας. Χρειάζεται να αλλάξετε κάτι; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ευχαριστημένοι επισκέπτες

Κοιτάξτε τις κριτικές μας και δείτε τι λένε οι πελάτες μας για μας. Φυσικά, θα χαιρόμασταν να ακούσουμε και την δική σας γνώμη.

100% ποσοστό απάντησης

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, μη διστάσετε να ρωτήσετε. Χαιρόμαστε να βοηθάμε του επισκέπτες της περιοχής μας.

Διαμονή σε κορυφαίες τοποθεσίες με τις καλύτερες υπηρεσίες στην κατηγορία

Το Kalamata Top Rooms είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην προσφορά βραχυπρόθεσμη μίσθωση διαμερισμάτων στην Καλαμάτα, τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα αλλά και σε κορυφαία θέση.
Το 2017 αρχίσαμε με το "Πάνω από τις στέγες της πόλης". Έχοντας ήδη κάνει πολλούς επισκέπτες ευτυχείς, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να καλωσορίσουμε και καινούργιους ... όπως ίσως και εσάς.

Νίκος και Έλενα
Έτοιμοι για περισσότερα;

Επιλέξτε διαμέρισμα

Η Kalamata Top Rooms είναι μια μάρκα αφιερωμένη στην προσφορά διαμερισμάτων στην βραχυπρόθεσμη μίσθωση, τα οποία είναι κορυφαία σε ποιότητα και σε κορυφαία θέση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επίσκεψή σας στην Καλαμάτα; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ρωτήσετε μας και θα χαρούμε να σας διευκολύνουμε!

Ζήστε την Καλαμάτα

Ανακαλύψτε τις εκδηλώσεις, τις εμπειρίες και τις περιηγήσεις στην Καλαμάτα. Ανακαλύψτε χώρους και μάθετε νέα σχετικά με την πόλη του ήλιου και του πολιτισμού!